P2010

Filmer fråm matcherna

Publicerad 2021-02-04 14:43

Som dom flesta av er nu har fått med er, så har vi köpt en VEO kamera. Vi kommer att filma alla matcher (om dom inte krockar).

Detta är en dyr sak, men genom spons, lite äldre lagkassa och annat smått och gött, så finansierar vi denna. När det är sagt, om vi kan fixa en sponsor till....så blir det ännu bättre. :-)

Vi kommer att lägga ut målen på Instagram. Matcherna i sin helhet lägger vi ut på Youtube. Vi önskar att alla barnen skal få tillgång och möjlighet att titta på matcherna. Det är kul, och det är lärorikt. Det man behöver göra är att skapa ett konto på Youtube, och sen följa oss: Järfälla FF P2010.

Om man önskar att ta del av möjligheterna som ligger i VEO så kostar det 200,- pr familj. Detta går då till att finansiera kameran. De funktioner som finns där är fantastiskt bra. Man kan ladda ner filmen, för att redigera själv. (skapa en film med just ditt barn.) Man kan se hela planen, inte bara just där bollen är. Vilket ger möjligheten att titta på just ditt barn, och hur dom rör sig på planen. Många andra funktioner finns. kolla www. VEO.com. Om ni vill ta del av detta, så skicka mig en sms. :-) (jim)

Nu kör vi! Vilka är vi? Järfälla FF!

Jim
Md md jff cupen 1
Md md jff cupen
Md ja rfa lla 2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub