Vår Värdegrund

Detta är ett levande värdegrunds dokument som visar de grundläggande värderingar som ska genomsyra hela Järfälla FF och dess verksamhet.

Att representera Järfälla FF på ett ansvarsfullt sätt är något vi förväntar oss att alla våra aktiva medlemmar samt närstående till våra medlemmar ska klara av att genomföra i samband med träningar, matcher och andra sammanhang.

För oss är fotboll i första hand en ren glädje och därför måste våra aktiva medlemmar ha den inställningen. Vi håller ihop i vått och torrt. Hur vi än blir bemötta eller behandlade uppträder vi alltid korrekt och agerar med värdighet. Vi är en öppen och inkluderande förening, med detta följer ett ansvar där vi visar respekt för varandra och alla andra. Vi respekterar allas åsikter inom laget, bland motståndare, domare, ledare och föräldrar.


Som medlem, förälder eller närstående till medlemmar i Järfälla FF förväntas du:
- Ta avstånd från rasism och främlingsfientlighet.
- Ta avstånd från alla former av mobbning.
- Ta avstånd från alla former av diskriminering, exempelvis på grund av hudfärg, kön eller sexuell läggning.
- Ta avstånd från droger, tobak och alkohol.
- Uppträda sportsligt både på och utanför planen samt följa Stockholms Fotbollsförbunds projekt "Nolltolerans" som vi stödjer.
- Följa spelets regler och respektera domare, andra funktionärer samt motståndare.
- Närvara i tid med rätt utrustning till samlingar, träningar och matcher samt i god tid meddela om du inte kan närvara.
- Lyssna på lagets ledare och alltid göra ditt bästa för laget.
- Hälsar på och hejar fram kamrater både i egna laget och i andra Järfälla lag.
- Följa föreningens riktlinjer och regler.


Självklart tycker och anser vi att du som aktiv medlem ska följer samma lagar och regler som gäller i samhället i övrigt vad gäller våld, trakasserier, stöld, skadegörelse, droger m.m.

Md md jff cupen 1
Md md jff cupen
Md ja rfa lla 2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub