Fotbollslekis

Välkomna till Järfälla FF:s fobollslekis för barn födda 2019

Järfälla FF bjuder in till Fotbollslekis som startar v.16 -v.24 och som sedan fortsätter på hösten v.35- v.40.

Fotbollsträning på denna nivå är mest lek men under organiserade former. Grupperna delas upp efter ålder och träningarna sker under ledning av förenings utbildade och erfarna ledare och ungdomsspelare.

Verksamheten bedrivs på följande platser

Dag

Plats

Tid

Första träning

Söndagar

Järfällavallen

09:00-09:45

Söndag 23 april


Vill du vara säker på att ditt barn kommer med i en träningsgrupp där kompisarna spelar så följer här några bra tips:

1. Du pratar ihop dig med föräldrar till ditt barns kompisar och därefter anmäler ni er omgående och betalar in avgiften kort därefter.

2. Skriv ut och häng upp denna inbjudan på ditt barns förskola. På samma inbjudan skriver du vilken grupp som ditt barn är anmält till (då ser alla kompisar vilken grupp det är och kan då anmäla sig till samma grupp).

Vad kostar det?

Kostnaden för fotbollslekis är 1,200 kr och i priset ingår förutom ett medlemskap i föreningen, en fotboll och en t-shirt. Vi har en gemensam storlek för alla barn i denna ålder och träningspaketet levereras vid barnets första träningstillfälle. När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.

I skrivandets stund har vi inget prova-på erbjudande med anledning av att det försvårar logistiken (materialhantering, planytor, tillsättning av rätt antal ledare) och övrig träningsplanering, vilket i sin tur påverkar träningsflytet negativt. I den här åldern är det av största vikt att barnen erbjuds ett bra träningsflyt. På det vill vi också att alla barnen ska ha fått våra profilkläder när träningarna är igång för att säkra upp en strukturerad miljö som i sin tur ger barnen känslan av trygghet.

Du som förälder är vår viktigaste resurs!

Nästan all idrottsverksamhet i Sverige bygger på att föräldrar hjälper till att träna sina barns lag. Så är det även till stora delar hos oss och därför ser vi mycket fram emot att tillsammans med dig leda ditt barns lag. Under lekistiden håller våra erfarna Fotbollskonsulenter i träningen, men de kommer redan från start att börja involvera dig som är förälder för att sedan på sikt lämna över ledarskapet helt till föräldragruppen.

Fördelen du får hos oss är att våra Fotbollskonsulenter ger dig allt du behöver för att hålla "proffsiga" träningar redan från start. Du behöver inte ha någon större erfarenhet av fotboll utan det centrala är att med hjälp av Fotbollskonsulenterna klara av att hålla fartfyllda träningar med flyt genom mycket lek och smålagsspel. När föräldragruppen tagit över kommer Fotbollskonsulenterna hela tiden att vara i närheten och stötta där det behövs.

Anmälan görs på nätet

För att komma till anmälnings formuläret klicka du här. När din anmälan är gjord kommer du att få en kallelse när det börjar närma sig med tydlig information om vilken dag, tid och plats ni ska börja träna på.

Om du har några frågor kontaktar du genom att mejla till jarfallaff@outlook.com


Md md jff cupen 1
Md md jff cupen
Md ja rfa lla 2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub